Vraag vrijblijvend een offerte aan

LED Reclamebord

Vraag vrijblijvend een offerte aan

MET EEN LED RECLAMEBORD VALT U PAS ECHT OP

 

Adverteren is zorgen dat uw boodschap opvalt. Met de luxe uitstraling van de mobiele schermen van huurscherm.nl voegt u de ‘wow!’-factor toe aan uw reclamecampagne.

Aandacht van voorbijgangers

Een mobiel LED-reclamescherm is een uitstekende manier om de aandacht te trekken van grote groepen voorbijgangers. Het bereik is veel groter dan dat van een traditioneel billboard, want de luxe uitvoering  zorgt dat uw boodschap elegant overkomt.

 

LED-reclameborden vergroten de verkoop:

Menu van een wegrestaurant

Autorijden maakt hongerig. Help automobilisten door ze te vertellen wat het menu is. In de ochtend toont u het ontbijt, in de middag de lunch en in de avond het diner.

Nieuwste model auto

Autodealers hebben grote parkeerplaatsen met veel modellen. Ideaal voor een mobiel LED-scherm, want onze schermen zijn zichtbaar tot 150 meter. Toon de nieuwste modellen en de laatste occasions.

Aanbiedingen

Snel nog een verkoop maken voor het weekend? Voeg dan een plaatje toe met een prijs die alleen vanmiddag nog geldt.

 

Reclame maken met een mobiel LED reclamebord is bovendien simpel en efficiënt. De advertentie past u gemakkelijk aan op uw pc, waar u plaatjes en teksten gemakkelijk plaatst en aanpast.

Ook uw bezoekers digitaal informeren? Reserveer uw mobiele LED scherm vandaag nog of neem contact op voor meer informatie.

Delen:

Voorbeeld Cases

Hoe onze schermen uw boodschap perfect tonen:

Tevreden Klanten

Een greep uit onze lijst van klanten voor onze LED schermen.

Snel online een offerte aanvragen

Boek vandaag nog. Vul de locatie en het tijdstip in, wij regelen de rest.

Offerte aanvragen